Varebeskrivelse

25x300cm 1 Rulle Leopard Heat Transfer Vinyl Multi Blok Stryg-på HTV Selvklæbende Papir Ark til Tøjet T-Shirt DIY #N3

Produkt salgsargument:

Opret Dit Eget Logo og Design - din egen tilpassede DIY projekt på T-shirts, hatte, tasker, hold eller klub bære, tøj, sko og andre tekstiler, osv.ved hjælp af denne professionelle kvalitet heat transfer vinyl.Også Godt valg til Jul og fødselsdag gave til din kreative børn eller venner.

materiale, der kommer på en klar bæreark med en fremragende dimensionel stabilitet og meget god at skære anvendelse egenskaber.Nem at anvende de bedste til Cricut Silhouette Cameo og alle andre die-cut skæremaskiner Egnet til Strygejern På Overførsel Maskiner varme presse maskinen selv et hjem, strygejern.

Vent 24 timer, før de første gang vask.Varmeoverførslen vinyl er meget flex stretch holdbar.Dine designs vil holde den samme farve, selv efter 50 vaske cykler, no fade, ingen peel & ingen knæk.

Vores heat transfer vinyl roll lavet med en ny, super-tyndt materiale, der nemt og bekvemt at skære i forskellig størrelse af kunst, design eller logoer eller bogstaver, tilføje flere valgmuligheder og tid til at designe.Premium-størrelsen for mere sjov.

PU Heat Transfer Vinyl er lavet af høj-kvalitets øko-venlige polyurethan med elasticitet og blødhed.Tykkelsen af materialet er meget tynd, nem at håndtere i forhold til andre mærker, og dermed let for en nybegynder kunder til at bruge.Øko-venligt og sikkert at bære.

Beskrivelse:

Materiale: vinyl HTV

Størrelse: 25x300cm

Hvordan man Bruger

① Skabe dit design

②Cut med den blanke side vender NEDAD og mattere tilbage af HTV vinyl står op

③ Ukrudt væk overskydende vinyl, efterlader dit design på bæreark

④ Varmen tryk på 320°F (160°C) i 10 - 15 sekunder, og KOLDT skræl.Hvis du bruger et hjem, strygejern, skal du trykke på det med et fast tryk,

⑤ Skræl bæreark koldt, hvis områder af design løft, efter ansøgning, skal trin 4 igen

Pakke Inkluderet:

1 Rulle Heat Transfer Vinyl

  • Type: DIY Tøjet Film Silhuet Papir
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: heat transfer vinyl
  • Overflade Behandling: Farvet
  • Materiale: PVC
  • Mærke: ISHOWTIENDA
  • Funktion: Varmeisolering


SKU: t782

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser